Sziasztok, csoda történt!!! Internethez jutottam!!! Na akkor beköszönök.
Dohi: Köszi, majd igyekszem, egyébként sorry, hogy nem jelentkezek, de majd nyomok ismertetőket. Amúgy az eddigiek már rajta vannak a HQ-n, leellenőriztem! KÖSZI!!! Az is tetszik, hogy amit a fórumban írtam, azt a Dark Halfhoz odatetted a véleményemként! Ügyes vagy! Hány könyv van még az ST4 előtt? Mikor jelenik meg a Dreamcatcher??? És a Skcrew??? Bár a válaszodat vszínű, hogy nem fogom tudni elolvasni, mert Internethez nem tudom, mikor jutok legközelebb szeptember előtt... Eh, akkor már legyen még egy kérdés: Mikor lesz legközelebb a Viasaton Kinges Simpson?? Ugyanis eddig nem néztem, de megnéztem egy részt, és rákaptam a sorozatra... De ha már itt vagyok, akkor azt is megkérdezem, hogy távolabbi megjelenésekről nincs tudomásod? Walves of Calla, Riding the bullet, On writing...? Mármint magyarul.
Lord Iffy: Kicsit megkésve, de reagálok arra, hogy végére jutottál az ST4-nek: most én is elkezdtem újból, és most még jobbnak tűnik, mint az előbb. Szerintem zseniális! Egyébként tetszik, hogy azt mondod, hogy 3/4-ig jó volt, de szerintem az azt követő részekkel se volt gond... Főleg ez az idézet tetszik belőle (most fejből, nincs itt a könyv):
" - Rendben van, kiérdemelted a fémet.
- Na és miféle? Arany? Ezüst?
- Ólom."
Na ez azért nem gyenge...
De egyedül maradtam a véleményemmel, miszerint a legjobb DT könyv a 4. mindenki a 3-at mondja; benned reménykedtem, Iffy...
Vaskalap kartárs: Ez nem lehet igaz. Hogy a ***ba bírod ki, hogy otthagyod Rolandékat Blaine belsejében úgy, hogy nem tudod, mi lesz velük??? Ezt a hidegvért... Bár mondjuk Dohi is pont ugyanezt csinálja... Na mindegy, maradjunk annyiban, hogy nekem szerencsém volt, hogy a könytárból egyszerre vettem ki mind a 4-et, és belehaltam volna, ha nem tudom elővenni a 3 után rögtön a Wizard and glass-t... (Ha már az angol eredetiknél tartunk) Na mindegy, ez én vagyok.
Eh, ha már itt vagyok, akkor egy nagyon nagyon of kérdés engedjetek meg, jó:-) (Ha már annak idején EP II ügyben válaszoltatok)
Tehát OFF mode ON:-)
A kérdés pedig emígyen szól:
Q3 vagy UT? (Szerintetek)
Aki nem tudja, miről van szó, az ne válaszoljon:-)
Egyébként arról jutott eszembe, hogy épp hálópartyn vagyok, és UT-zunk ezerrel, és a környezetemben levő emberek is, meg én is igen gyengének találjuk a Q3-at az UT-hoz képest... Szóval kíváncsi vagyok, hogy itt, a King topicon hányan szavaznának az UT ellen vagy mellett. Na de elég ebből.
OFF mód kikapcsolva.
Na szóval nemrég olvastam megint a Végítéletet és azt vettem észre, hogy egy helyen Randall Flaggról megemlítik, hogy "Jézus egy disznóba zárta őt", meghogy "Az ő neve Légió", meg hasonlók. Erről rögtön a SOTC jutott eszembe...
Egyébként akármennyire is szapuljátok, én azért elolvasnám szívesen a SKEM-et, csak nem tudom megszerezni.
Na most már lelövöm magam. Megint eltűnök egy időre, talán nem szeptemberig, de valószínű:-(((( Majd megpróbálom megoldani. De most is visszamenőleg is elolvastam a topicot, szval Dohi, válaszolj:-)