Dohi
2002.07.13
|
|
0 0
1845
|
bone: remek otlet! :) csak az a baj, hogy en meg nagyon sokara fogom elolvasni a konyvet :( de ha egyszer megis, jegyzetelni fogok :) bar ahogy belelapozgattam, igazan "csak" a cimek felreforditasa es a tartalomjegyzek pontatlansaga a gaz - elobbi hanyagsag, es szerintem ebben az esetben megbocsathatatlan, utobbi figyelmetlenseg - persze eleg nagy...
mas: most olvasgatom a poe es kovetoi cimu antologiat, es talaltam egy erdekes dolgot. sir arthur conan doyle "felsules los amigosban (the los amigos fiasco)" cimu tortenetevel vegeztem az iment. arrol szol, hogy villamosszekben akarnak kivegezni egy fickot, de mivel azt hallottak, hogy x ezer watt utan meg vergodott egy kicsit, az egesz varos energiakeszletet raengedik. meg is tortenik, de a fickonak csak a haja hullik ki, es utan hiaba akasztjak fel es hagyjak logni elobb fel, majd egy teljes oran at, nem hal meg. sot, utana par golyot is beleeresztenek, de azt is tuleli. szerintem ez butasag (tudom, en vagyok a hulye, de akkor is! :)). szoval ok, feltoltodik energiaval, de ha lelovik, akkor elfolyik a vere es meghal, nem?! ezek szerint megsem... hatha valaki okos fel tud vilagositani :) |
Előzmény: -boneheaD- (1844)
|
|