nebamun Creative Commons License 2002.07.13 0 0 330
A hősök szerintem is végre komolyabb munkára is használhatóak, különösen hogy az ikonjuk ott a kép sarkában. Ha jól emlékszem először a Warcraft II kiegészítőben, a Beyond the Dark Portal-ban voltak hősök (Aliera hangja még itt cseng a fülemben, nagyon bírtam a csajt :) Sőt, ott egyszerre kaptunk 3-4-et, és mindegyik "must survive". Akkor még tényleg félreálltam velük a sarokba, és a egy kis csapattal őriztem őket, csak gondot jelentettek. De azért most már elég táposak tudnak lenni, nem kell félni a véletlen elhalálozástól, sőt fel is támaszthatók (ez nekem viszont nem tetszik).

Kerrigan sorsa azért egészen más, mert szegény csajt otthagyta az a terrorista leendő császár, és a zergek művelték vele ami történt...

Azért vegyük észre a War3-ban, hogy a domborzati viszonyoknak igenis van valami szerepe, és a hősök általi tárgyhasználat meg a goblin-kereskedősdi azért nagyon előremutató (kicsit olyan Diablo szerűséget csempész a dologba.)
És az engine segítségével előállított átvezető animációk sokkal kerekebbé, élvezetesebbé teszik a játékot. (Bár nem egy quake3 színvonal, azért elmegy)