Macika Creative Commons License 2002.07.13 0 0 1328
NeoXon
Valószínűleg tőlem (is) olvashattad. Több hétig tartott (persze folyamatosan csökkenően). Vezetéskor 4 rendszámot láttam az előttem haladó autó hátulján. És mind a 4 ugyanaz volt!! :c))
De semmi gond, szóltam az OM-ben, ott adtak árokírt rá (így 2,5 év távlatából nem emlékszem már a csepp nevére), és attól folyamatosan javult (persze mondták, hogy ez magától is elmúlna).

Lozsa
1 hetes??????
Nem vagy kicsit telhetetlen??? :c)))
1 hetesen örülj, hogy szépen látsz nappal, napszemüvegben, jó fényviszonyoknál! Hiszen alig hámosodott még vissza a szaruhártyád, 4 napja vették csak le a terápiás lencsét. Szerintem 1 hónapos korodig ne aggódj, de azért azt is tudjad, hogy a tejes "gyógyulást" 6 hónapra vállalják a cégek! Az más kérdés, hogy általában ennek a töredéke elegendő a kívánt hatás eléréséhez. Nem véletlen azonban ez a fél év határidő, ugyanis nagyjából ennyi ideig lehet az utókezelő gyógyszerekkel alakítani a szaruhártyát, ha az a beavatkozást követően nem a megfelelő fénytörésű lenne.

Lola Rennt
Igen, kevésnek tartom, bár minden cégnek el kell indulni valahogyan.
Az, hogy nem szeretsz a nagyátlagba tartozni, az szíved joga. Azonban hogy csak ezért a "magadat különlegesebbnek tartás" miatt menj egy bejáratlan helyre, az hogy is mondjam, butaság lenne. Különbözz másban másoktól (föleg belül!!!), az ilyen, "egy életben egyszer" döntésekben nyugodtan hagyatkozhatsz a többség tapasztalatára!!! (Tudod: "Együnk szart, 100 milliárd légy nem tévedhet!" :c)))) )
A prospektusaik, honlapjaik pedig tetszetősek, jó minőségűek. Te sem gondolhatod komolyan, hogy szívesen mennél egy olyan céghez, ahol zsírpapírra nyomják az 1 színes szórólapot takarékosságból. Igenis elvárható, hogy ha egy cég ad a külső kinézetésre, akkor belül a "lényegben" is igényes. Ez egyébként pontosan áll az általad említett OM-re.
Tudom, hogy már túl vagy a dolgon, de azért leírtam, amit gondoltam.

jagi
Te is beleestél abba a hibába, amibe mindenki (én is) a műtét után. Nevezetesen abba, hogy elfelejtettük, milyen volt újkorában a szemünk. A feleségemnek (szerencséjére) teljesen tökéletes a szeme. Összehasonlítottuk, ő is pontosan ugyanolyan közelről látja élesen a varrótű fokát, mint én.
Tehát csak annyi történt, hogy a beavatkozással visszaállították a normális értéket. Ez tizenx év "makrószem" után rohadtul szokatlan.