fAPOfa
2002.07.12
|
|
0 0
414
|
"olasz, francia és spanyol autót SEMMIKÉPP ne vegyél" Pedig innen indultam :))) először megnézetem melyik a legolcsóbb "golfkategóriás" 2-3 éves autó amiben klíma is van, hát a Fiat Brava/Bravo jött ki. Így először azokat néztem aztán beleültem egy 5 évesbe amiben állítólag 100e km volt már a kaszni rohadt, motor zörgött, kilincsek mintha tenger alatt lettek volna 15 éve. Meg még hányan lebeszéltek erről... Most olyan autót keresek amire rábeszél(t)nek;), főként pedig megbízható, nem lopják annyira (utcán fog parkolni) és a fogyasztása is elviselhető. Az Almeráról mióta oda figyelek rá csak jót hallottam (amúgy meg vmiért keveset lehetett róla hallani). Ha már design az újabbak tényleg jobban néznek ki, jobban is tetszenek bár annyit most nem tudnék autóra költeni (meghát hallani a "pletykát", hogy Angliában nem is rakják úgy össze...), így marad a "régi kasznis" Ebből is a csapott hátú (a sedan hatulja nagyon nem tetszik...). Amúgy az új Primera vadító, tegnap volt szerencsém élőben egyet közelről látni, nem messze állt tőle egy új Jaguár, hát nem kellett szégyenkeznie a Primeranak (ha most lenne 6-7 millám nem sokat gondolkoznék:)) |
Előzmény: nemmindegy (413)
|
|