Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4933
Abban igazad van, hogy sokat köszönhetünk neki. ÉS abban is, hogy az irányító elsődleges feladata nem a pontgyártás (ld: Iverson, Kidd, Bibby :)))) Jó, nyilván velük nem lehet összehasonlítani Boriszt, de az utóbbi időben meglátásom szerint nagyon "leült" a játéka. Fejben sem fogta össze úgy a csapatot mint régen, sokkal kevesebbet vállalt, kevés assziszt. Jeleskedett viszont Trepi állandó baszogatásában.

Összességében sem értem egyébként, hiszen egyáltalán nem öreg játékos még,(Paja 63as, ő 69 talán). Val.szín befásult, szemléletbeli változásokra lenne szüksége, de az már nála sosem fog bekövetkezni. Ha nem is a pontszerzésért felelős egy irányító, volt azért olyan eset, mikor az Alba ellen /18-at dobott...Viszont azóta folyamatosan visszafele fejlődött

Igazad van abban is (merek én Veled ellenkezni??:))), hogy nagy küzdő, óriási intenzitással pörgi végig az edzéseket, meccseken is hajt, valami már mégis hiányzott a játékából, ami már val.szín nem is jön vissza, úgyhogy én is sajnálom, de a csapat szempontjából talán előremutató lehet a távozása, főleg az új néger fényében...KELL egy jó légiós hármas posztra + center, és akkor ott leszünk...

Pls. confirm

Előzmény: Avass (4930)