Avass Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4930
Igazad van Foster lelkesedésével kapcsolatban, valóban jobban tűzbe tudta hozni a közönséget, mint pl. DanonErnő (azért én Őt is bírtam...). A mellényúlást az Ő esetében nem is erre értettem, hanem inkább a tudására (bár úgy láttam, hogy sérülésből lábadozott, vagy valami ilyesmi).
Igazából Parker óta (és előtte sem) nem tudtunk egy épkézláb feka varázslót igazolni, mondjuk egy Lee, Nickel, vagy Davis esetleg W. színvonalon. Ez azért elgondolkodtató... Mint örök optimista, azt mondom, hogy Stonnal megszakadhat a sorozat De ezt tényleg csak az idealizmusom mondatja velem, amíg nem látom a pályán, addig fehér folt számomra, bármennyire is furcsa ez egy fekete srác esetében :-)

Egyébként Maljkovicsot én is komáltam, hiszen:
1. Egy irányítónál nem elsődleges a pontgyártás.
2. Igaz, sokszor előfordult, hogy önző volt, mondjuk nem az utóbbi időben, hisz mostanában csak akkor cipelte, ha tényleg senki sem akart ránézni a gyűrűre.
3. Ő is "Foster" szívű, ráadásul sokkal hajtósabb is, sokszor előfordult, hogy csak Ő volt dicsérhető, és nem biztos, hogy jól játszott, de legalább akart (pl.: ASE ellen, döntőbe jutásért, 1. meccs).
Én egyébként pont szemben ülök a cserepadunkkal, ha nem ment neki, vagy ha már a fülén vette a levegő, (érezte, hogy gáz van) cserét kért, és annyira látszott rajta, hogy Őt bántja a legjobban... Lapovon például soha nem tudtam ezt megfigyelni.
4. Sok olyan meccset hozott, amit nélküle lehet, hogy elbuktunk volna, hiszen általában Ő volt az, aki, megszerezte azokat a bizonyos fontos, apró kosarakat, amikor nagyon kellett.

UFF

Előzmény: Olaj az Isten (4928)