DeadFox Creative Commons License 2002.07.12 0 0 21
Nézd, ha épitészmérnökként kellene megközelítenem a dolgot, valóban nagy baromság volna 3DS -el foglalkozni. Mivel nem vagyok az, hát én csak a látványtervvel foglalkozom.

Utánnam aki a pénzt kaszírozza a munkáért és a pecsétért olyan programmal dolgozza át amilyennel akarja.

Akiknek én segitettem az ingatlanuk megtervezésében azoknak nem a költségek alakulását hanem a hsználhatóság és butorok modellezését kellet a térben modellezni. Ajtók ablakok nyitása, árnyékok napszakban mikor hogy alakulnak bent a szobákban. Ezt rendkivül gyorsan meg tudom csinálni.

Archi többi szolgáltatása nem rám tartozik.

Megjegyzem, eddig is éppen elég gond volt már belölle, hogy akiknek segítettem kész 2D és 3D -s belső és külső látványterveket vittek a kivitelezési és engedélyezési rajzok elkészítéséhez a T. szakmérnököknek.

Az meg egyszerüen katasztrófa lenne ha egy szakmilag elfogadott programmal készült rajzzal jelennének meg a megrendelők a tervezőknél. Igy nem mondhatják azt, hogy belekontárkodtak a tudásukba. (menekülő utvonalra nekem is szükségem van)

Előzmény: Facsiga (20)