avantage Creative Commons License 2002.07.11 0 0 472
BRYAN,
Mi van, nehezen veszed, ha valakinek nem tetszik valami? Nem kell egybol bazmegezni.

Mondom, tolem aztan fustolhetitek a gumit, nagyon allat! Egy Corsatol foleg! :)
Viszont az kicsit nevetseges, hogy kikotottek a Ladahoz. Ezt ugy csinaljak, hogy elolrol toljak az autot! Probaljatok ki, az am az erzes!

Szerintem at kellene keresztelni gyorsulasirol valami olyasmire, hogy "street show" vagy mittudom en. Es lehet mutogatni a kek ledeket, neoncsoveket, polirozott szelepfedeleket, 17"-os felniket 205/40 gumikkal. Lehet nozni, meg gumit fustolni is, csak ugy, hogy kivulallo erdek ne seruljon!

>csak az jöjjön aki nem ilyed meg egy kis versenyezgetéstől a városban
Biztos vagyok benne, hogy senki sem ilyed meg, csak miutan mar baj van. (En is igy voltam ezzel regen)

Az, hogy komoly gepekkel nem gyorsulnak, az szerintem harom dolognak tudhato be:
1. Csak jol nez ki az auto, de gyorsulni nem tud, sofor nem akar leegni.
2. Kocsi jo, de a sofor bena, nem akar leegni.
3. Kocsi jo, sofor jo, de nem veszelyeztet senkit/semmit foloslegesen, bizonyit zart palyan.

Ha megszunteted a leegestol valo felelmet valahogy, akkor mindjart tobb komoly auto indulo lesz. Hogy hogyan? No ez a szervezo feladata!

Udv,

avantage "6.6 alatt" gyopar

2002. jun 23: 63 autobol a 7. leggyorsabb, (5. leggyorsabb magyar)
2002. maj 19: 70 autobol a 7. leggyorsabb, (3. leggyorsabb magyar)
2002. maj 05: 79 autobol a 6. leggyorsabb, (4. leggyorsabb magyar)

minden kategoriat egyben nezve, a Rabaringen, 1/8 merfoldes tavon, 1397 ccm turbo.

Előzmény: BRYAN (464)