Sedyl Creative Commons License 2002.07.11 0 0 316
"Szerintem tiszta hülyeség, hogy ez az Arthas gyerek egyszer még frankó 10-es paladin, simán lenyom mindent, aztán kézbe veszi az überf@sza kardot, felül a lóra, és hipp-hopp kis alap 1-es szintű halállovaggá válik, akit két útszéli goblin agyonnyom :))) "

Minden kampány 1-es szintű hőssel kezdődik.Mert az kicsit durva lenne, hogy az első néhány pályán ahol tényleg még csak goblinokat meg egyéb gagyi ellenfeleket ad, te meg 10.szintű karakterrel pöckölöd le őket:)A kampányok úgy vannak felépítve, hogy a nulláról indulsz (mindenben, tehát egységekben, épületekben is) egyre feljebb.10-es karakterrel az első pályán nem lenne egyensúly.

"Meg egy kérdés: a 10-es szint a maximum? Mert ugye a skillek itt már maxosak. Többet nem is lehet fejleszteni semmit? Túl kevés :( "

Igen 10 a max.De én úgy vettem észre, hogy valahogy úgy van megcsinálva, hogy kb. a kampány végére érd el azt.Bár a TP-t nem igazán értem hogy adja.Van amikor percekig nem nő a TP csík, holott nagy harcok dúlnak, aztán van, hogy egyszercsak a semmiért szintet lép.

"Egyáltalán, szerintem túl kevés egység van, még tán a Starcraftban is több volt..."

Szerintem bőven elég.Én maximum 3-4 félét használtam egyszerre.Az utolsó pályát csak 2 fajta egységgel csináltam meg.Nem is volt szükség többre.

Előzmény: Bihus (314)