nemmindegy Creative Commons License 2002.07.11 0 0 408
A garancia MINDIG az első üzembehelyezéstől indul.
Teljeskörű. A nem kopó/időszakosan cserélendő alkatrészekre vonatkozik. Vagyis gyakoraltilag MINDENRE.
Az 1.6-os ellen egyedül a jóval magasabb kötelező biztosítás szól. Fogyasztásban szerintem nagyjából azonos, ha klímát is akarsz, akkor mindenképpen jobb az 1.6-os.
Ha jól tudom, akkor a Summitnál megkötheted a kötelezőt és a cascot is, mivel valamiféle viszonteladói a Hungária-Allianz-nak. Így talán még olcsóbb is. Nekem az 1.6-os primerára 16ezer párszáz forin havonta a Casco és a kötelező együtt. (Brutto)
Reális árat nem tudok, de ha átlapozol egy-két hirdető újságot, meg sétálgatsz kereskedőknél és a piacon, akkor kialakíthatsz egy képet. (Túl sok eladó Nissannal nem találkoztam...)
Ugyanakkor a márkakereskedésekben fellelhető pár használt darab, és legtöbbre hitelt is tudsz felvenni náluk.
És ami még fontos lehet, a Nissan Assistance (jól írtam??) az autó 3 éves koráig jár, FÜGGETLENÜL attól, hogy hány tulajdonos-váltás volt közben. (Nem akarok ellenreklámot, de az Opelnél pl. csak az első tulaj kapja meg, legutolsó információim szerint.) Az öt év gari pedig igazából 3+2, vagyis a 3. év végén végeznek egy állagfelmérést az autón, és ha nincs nagyon széttaposva, akkor meghosszabbítják a garit. Ezért aztán érdemes NAGYON ALAPOSAN ÁTNÉZETT, ELLENŐRZÖTT AUTÓT venni.
Előzmény: fAPOfa (407)