Ez igaz, de pufajkában ö is szebb lenne! És azt még a pártnak is el kell ismernie, hogy jobban állna neki, mint ezek az impirialista kosztümök.
Persze abban igaza van az eftársnak, hogy Lendvai etnöhöz fogható tünemény nincs, már ami a nöi nemet illeti. Mert a férfiak terén Kovács eftárs azért felveszi vele a versenyt. Szerintem Ö még a jó D-209-et is megelözi, már ami a szelídséget, engedékenységet illeti.
Nem csoda, ha még a fidesznácik is szerelmesek Lendvai etnöbe! Erre következtetek abból, hogy ha meglátják,meghallják, az ájulás környékezi öket, sööt, ennyi szépséget nem is bírnak elviselni sokáig.
Ami személyes tapasztalataimat illeti Lendvai etnöt illetöen, én sem tudom sokáig nézni öt, eftársak, hallgatni meg aztán pláne nem. Pedig én nö vagyok, de ezt a tüneményt..néha persze megkísérlem, hogy tanulhassak valamit töle, de kb. 1 mondat után már túl sok a jóból, eftársak.
Ezzel ö vezeti a népszerüséglistát. A második hely 2 mondattal megosztva Kovács eftársé és azé, akiröl nekem nem szabad beszélnem, Fuxi marsall felsöbb parancsára. A harmadik helyen áll Kuncze et., kb 3 rövid mondattal. Az egyetlen problémát Üvegzsebevics et. jelenti. Önála nem tudom, meddig viselem el, mert még sosem hallottam túljutni a 3. mondatán.
Ezzel szemben azt a Fidesznyikhajfövezért akár órákig is el tudnám hallgatni...természetesen nem szoktam! Dehogyis! Vagy ha igen, azt is csak azért, hogy tudjuk, mely mondatait lehetne kifordítani, kiforgatni, hogy olyan jó szélsöjobbosnak hangozzék.
Tatjana közvéleménykutató