Szasztok!
Hát azok alapján amit leírtatok, és persze ha minden klappol én meg merem kockáztatni,hogy az Albacomppal mint komoly bajnokesélyes csapatok egyikével kell számolnunk...Jesus, miket írok, hess elvetélt gondolat, mik jutnak nekem az eszembe????:)))
A Moseley statisztikái valóban kecsegtetőek, a török bajnokság tényleg nagyon erős, szóval nem tűnik rossz szerzeménynek. Bár csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Reggie Elliott nevű bedobónkat is azzal a tudattal hoztuk ide, hogy egy időben járt egyetemre bizonyos Allen Iversonnal, aki mögött(Iverson első lett) az egyik bajnoki szezonban hetedikként végzett a dobóversenyben...
Bár ha szakértők is azt mondják (sporttárs?:)), hogy jobb mint a tavalyi Williams, akkor valóban nagy igazolásnak tűnhet. Főleg, ha emberi tényezőkben is túlmutat majd rajta, amit egy percig sem kétlek.
A bosnyák centert már alig várom, hogy láthassam a pályán, a mutatói nem rosszak, és én úgy tudom, hogy a csapatok sem ahol megfordult...Puding próbája az evés...Mindenesetre ha kipontozzák róla Lapovot és hogy dob 25 pontot miközben Bojan alig, akkor én már nagyon boldog leszek...Álom, álom...
na hajrá olaj
és magyar kosárlabda (még majdnem 3 hónap a startig, az nagyon sok)