Sedyl Creative Commons License 2002.07.10 0 0 311
Nem akarok menőzni, de szerintem viszonylag könnyű lett az utolsó pálya.Én másodikra(!) megcsináltam úgy, hogy csak a human tábort veszítettem el.
Nem kell plusz aranybánya, nem kell troll-bolt simán meg lehet csinálni.A lényeg a folymatos gyártás!!Kizárólag íjászok és sámánok(? vagy mi) medve alakban.Persze master szinten mind a kettő.
Az ellenfél több hullámban jön mindig 1-2 perc pihenőt hagyva.Ilyenkor a pihenőben kell gyorsan a gyógyítást a sámánokkal elvégezni(saját magukra).Az íjászok rendkívűl hasznosak.Elég erősek és akár 10-12-en is támadhatnak egy ellenfelet, míg közelharci egységeknél ez kivitelezhetetlen(nem férnek hozzá).Közben az elkészült egységeket folyamatosan le kell küldeni a többiekhez.Sosem volt pénzhiányom az egységek elég sokáig kitartottak.
Ne feledkezz meg a hősökről sem.Amíg van mana nyomd szarásig a varászlatokat.
És még valami:Én sosem szabdalom szét az egységeimet mindig a maximálisan kijelölhetővel támadok(asszem 14-16), akár egy vacak csontvázra is.Ez azért jó mert, átlagosan az össz életerőt nézve így lehet a legkevesebbet veszíteni.(Logikus, mivel hamarabb legyűrik).Tehát így egyesével darálom be az ellenfeleket,MINDIG A LEGERŐSEBBEL KEZDVE, haladva a gyengébb felé.
Előzmény: DrizztDoD (302)