jordanri
2002.07.08
|
|
0 0
478
|
Akkor nem káprázott nekem se a szemem, amikor elmentem a TV el?tt szombaton. Valamit láttam, de nem sokat. Alicia Keys Diary-t láttam csak, abból csak kb. 10 percet. De állandóan csak azt ment benne, hogy sminkszobából ki, sminkszobába be, a fenének volt kedve azt végignézni. Én meg úgyis el voltam foglalva, így hát felejt? volt.
Nigga, t?led pedig még egy hetet kérnék, mert most hogy az utazásos dolgaim el vannak intézve, a dolgok másik fele van (egy csomó CD-t át kell másolni meg letörölni meg átnevezni, mert én ezeket a CD-ket az életben nem látom többet, ha felülök arra a repül?re szeptemberben, és erre most egy egész hét rámegy.. szemét aprólékos dolog lesz ez de nekiláttam, tölteni meg úgysincs mit, már a nyáron úgysem jelenik meg semmi érdekes, mindent csak húznak és húznak). Ja, és azt a Horace Brown számot is majd küld át a jöv? héten, amivel mindenkit itt nyúzol már hetek óta, mert én mindenféle gagyi verziót találtam bel?le, csak nem Craig David-eset. Minden van, ami nem kéne. |
|