Na hol kezdjem? :)
War2-ben több az 1ség: persze mert volt vízi is, Amugy meg a SC fajonkénti 9 egysége is elég volt (9-10 volt asszem), mert sokkal változatosabbak voltak (jo esetben volt 1 db. 1ség, amit váltott 1 másik, war3-ban meg van kicsit lövö, nagyot lövö, kicsit ütő, nagyot ütő, stb.)
Nemtom végigjáccottátok-e már, én ma értem a végére, háááát a NightElf utolsó pálya az iszonyat durva még normalon is. Gép lazán kapja az Infernalokat, meg a mindenféle minimum 1000hp-s 100-at ütő cuccokat (aztán beköszön Archimonde is a maga 3700 hp jával és 18 as divine (ez azt jelenti, hogy CSAK chaosal lehet megütni, ami normál 1ségnek nincs) armorjával valamint a 180 damagével) Naszal elég annyi, hogy 3 bánya volt, de limit szörnyű kevés és upkeep miatt majdenm beszoptam (ugyebár a bányából 10 fogy, de én csak 4-et kapok, szal a bánya szépen összedőlt), mert nem volt pénzem unitot venni, hiszen nem gyült össze, amikor maxon voltam. Viszont így is irányíthatatlanra tud leakadni (800duron, 256/133 ram, gef2mx400 32mb) szal egri kösd fel a gatyád, ha multiba microzni szeretnél :)))
Bnet meg iszonyatosan rushos, nincs gyak. más taktik. Iszonyatosan egysíkú lett a dolog, még middle gamera se érdemes játszani (arról nem is beszélek, hogy a fajok közti különbségek minimálisak mondjuk SChez képest, de annyira elég, hogy a balancet eltolják)
A mozik és a zenék viszont 1szerűen zseniálisak (ezt már irtátok, tudom) a cinematicokat én gyak. scak a Final Fantasy mozifilmhez hasonlítanám, ahhoz érdemes (zárómozi pl. erdőben a falevelek KÜLÖN látszanak, és KÜLÖN mozognak)
1enlőre ennyi majd irok, ha eszembe jut valami még :)))