Cerbervs Creative Commons License 2002.07.08 0 0 2
Az 1 CD-n én is meglepődtem, de aztán amikor már kicsit itt elmélyültünk benne érthetővé vállt. A hangok ugye mp3 formában vannak, és az animok az eddigi SMK helyett most DIVX-el lettek tömörítve, ami sokkal helytakarékosabb (de igaz hogy gép is kell hozzá...)

Nagyrészt osztom a véleményedet, Egri2. Az Upkeeppel és egységlimittel kapcsolatban lenne pár észrevételem. Szerintem a 90 csak singlere, (vagyis eddig csak az eredeti hadjáratokra) és azon belül is a Hard fokozatra kevés. Pl. az említett utolsó emberi pályán én az elején, amint összejött egy kisebb sereg leradíroztam a jobb alsó sarokból a lilákat, amíg nem fejlődtek ki. Enélkül gyakorlatilag meg sem lehetett volna nyerni a pályát, ugyanis sosem lesz annyi egységed, hogy megvédd a bázisodat és még le is győzd a másik undeadet. A tornyok itt nem vállnak be, mert jönnek ostromgépekkel és ide már nem elég 1-2 kirohanó lovag. Ekkor már volt 3 bányám, sőt körbetornyoztam az egyetlen megmaradt ellenséges bázist két sorban, és emögül fokozatosan pusztítottam el a bázisát. De még így 3 bányával, a teljes térképet uralva is 1 óra 10 percig tartott amíg elpusztítottam az egészet, (ami gyakorlatilag egy bányával rendelkezett és be vol szorulva egy kis helyre) ugyanis egyszerűen nem tudtam elég egységet gyártani, ő pedig olyan gyorsan (és valószínűleg örök pénzzel) gyártotta az egységeket, hogy egyszerűen kínszenvedés volt mire lépésről lépésre sikerült kinyírni. Pedig azért nem tartom magamat nagyon bénának single téren, de ez a pálya (és itt is az egységlimit) elég sok gondot okozott.

Multiban eddig nem sokat játszottam, Bneten csak két meccset, de már most úgy tűnik, hogy ott a jó játékos, nem megy LOWnál magasabbra és még így is tud nyerni. Ott nem feltétlenül a rengeteg egység számított (legalábbis azokban a meccsekben, ahol én voltam.)Szóval multira nekem egyelőre úgy tűnik, hogy elég a 90-es limit. Persze ez csak egy észrevétel, nem játszottam még annyit, hogy biztosra mondhassam, de eddig így tűnt. Egyébként azért belegondoltam, hogy sok embernek így is akadozik a játék, mivel nincs erőgépe, akkor milyen lehet, ha mondjuk 2v2-ben ott tombol 4 játékos 150-200 egysége... A single azért más, mert ott hatalmas előnnyel indul az ellenség, oda kellene a növelés.

Minden esetre tervbe van véve, hogy a Chroniclesben 120ra emeljük SINGLEBEN a limitet, de ez még elméleti síkon leledzik csak.

Ez csak a személyes véleményem volt.

Előzmény: Egri2 (1)