bethazs
2002.07.08
|
|
0 0
1145
|
Helló Szundi!
Körbejártam az említett két Szalont.
A Lurdy-nál : is ajánlottak egy teszt autót.
Feltételek : Thalia Look +Riasztó,+Rádiós magnó
xxx összegért. Várni kell míg betölti az autó a 3 hónapos kort (valamilyen importőri korlátot magyarázott az üzletkötő). Részletfizetést is kikalkulálta azonnal nekem ami úgy fedte is az elképzelésünket. (CIB Bank ill. Leasing)
Budakalász : Szintén Thalia Look (RN+-nak felel meg). Riasztóstól kompletten. Kértem rá árat amit felettesével megbeszélt az úr és visszajött hozzám, de ha már ár van hozta a forgalmit is amiből kiderült, hogy az autüó még nincs 2 hónapos. Kifejeztem aggályomat, hogy nem szeretnék 1 hónapot várni az autóra mire eladható lesz. Erre közölte velem, hogy az autó elvihető.
Ez nagyon tetszett nekünk sacc/kábé ugyanaz a részlet. Le is foglalóztuk az autót. Ugyebár 1 hónappal fiatalabb és még árba sem drágább. Mondanom sem kell hogy mindkettőre kb. 5 eKm-t mondtak. Hurrá ! Gondoltam csak rákérdezek már (és talán itt hibáztam), hogy a rádiós-magnó benne van-é az árban. Uccu neki újabb kört fut az én üzletkötőm. Visszatérve közli, hogy azt már nem tudják Grátisz adni mert hogy ilyen olcsón adják az autót (50 eFt). Nyilatkozzak, kell-e vagy sem mert ha nem akkor kiszedeti átadásra. Csak úgy döntöttünk, ha már benne van ne vegyék ki mert ki tudja mit csesznek el benne és egyébként is szükségesnek találtuk. Következik a hitelkérelem kitöltés. Raifeissen Bank. Gondoltam ő már csak tudja. Igen ám de amikor a havi részlethez értünk és kinyomtatta látom hogy közel 3 ezressel több jött ki mint a másik szalon ajánlatánál (EUR) hitel. Csak addig birkóztunk míg szült nekem kb. egy hét alatt CIB hiteligénylést. Ezt most nem részletezném. A lényeg hogy ha belemegyek a Raiffos hitelbe akkor lehet hogy egy héttel előbb van autónk.
További érdeklődés kapcsán a biro_zsolt@freemail.hu-ra küldjetek levelet mert nem lesz NET elérésem.
|
Előzmény: Szundi (1144)
|
|