vicktors : Sarti nem kifejezetten bulizós hely, nem egy mallorca, de még csak Korfu sem. Van 1-2 disco, pl ez a macedónian, nem pub, van benne rendesen bár, meg zene, nagyon jól szokták érezni magukat az emberek. Bövebb infóm erröl nincs, mert én nem vagyok ilyen bulizós emberke.
zzolee : A part Sarti egész hosszában elnyúlik, ez kb 1 km hosszú homokos sekély partot jelent. Utánna kezdödik a sziklás-öblös rész, közvetlen közelben 3 öböl van, kb 50-100 méteresek. De érdemes valamilyen jármüvel 4-5 kilóméterrel jobbra - balra elcsavarogni, mert teljesen lakatlan, háboritatlan kavicsos, homokos, sziklás öblöket találtok.
Pávek Úr : Korábban elég részletesen beszámoltam a buszos útról/apartmanról, talán olvasd vissza, vagy ha még nem most mentek, várd meg a Sarti-s honlapomat, ott még részletesebben leirok mindent. Mi is az Apollon-nal voltunk, egész profik voltak, semmi gond nem volt az úton sem, a határon is mindig a helyzet magaslatán voltak a srácok.
Bankautómata van!
Én sem szivesen motorozok, merthogy az maga az életveszély. Autóval közlekedem jómagam is. De szerintem kint az autókölcsönzés megfizethetetlen és indokolatlan pénzkidobás. Én sem rá, sem lebeszélni nem akarlak, hisz a te és a kislányod élete a tét - legrosszabb esetben.
Csak azt mondhatom, hogy Sartin - és a Sithonia félszigeten - gyak. nincsenek távolságok, egy kismotorral is fél óra alatt oda érsz ahova akarsz. Nem kell száguldozni, max 50el kell menni, forgalom nincs, 10 percenként jön szembe egy kis punto, vagy valami. Odafigyelnek a motorosokra, a hátam mögött 500 méterrel már villogtat, aztán úgy elöz, mintha kamion lennék (értsd : áthúzódik a túloldalra)
Tengerparton tényleg nincs napernyö, napágy.
TUNDUR : sajna még sehogy nem állok a honlappal, mert múlthéten pesten voltam tanfolyamon, és egy betüt nem volt alkalmam a dologgal foglalkozni. De igyexem vele igérem. A képeket megpróbálom most feltölteni, hátha kienged a tüzfal.
A bogár tuti nem imádkozó sáska volt, azért azt csakmegismerem. Tücsök féle volt, tuti, de ekkorát még nem láttam. Mondom, akkor volt mint az ökölbe szoritott kezem. Képet majd felrakom, de sajna nem a digitális gépemmel kaptuk le, mert aznap épp barátnöm hagyományos gépét vittük - vesztünkre - és igy még nincsenek a képek elöhivatva. Netán bogarászhoz van szerencsénk? :)