Qkorica Creative Commons License 2002.07.04 0 0 340
Nem biztos, hogy az én válaszomra vársz, de azért belekotyogok.
Az MSZP szavazok nem teljesen azonosak a Munkáspárt szavazóival, ugyanis a Munkáspárt vállalta magára az MSZMP utódpárt szerepét.
Engem is zavar az ami 45 – 89 között történt, de akkor még nem sok mindent tehettem ellene (de volt rá példa, hogy már akkor is leszartam a Brezsnyev képét, mert a bilit otthon hagytuk…..).
Apám is kiszabadult a börtönből és még sem lett ügynök (legalább is tőle így tudjuk).
Az idő tájt is léteztek emberek akik valamit jól tudtak csinálni, pontosan ezért alkalmazták őket az adott poszton, tehát, nézhetnénk úgy is a történetet, hogy csak azért jutott a gazdasági csőd közelébe az ország mert azok az emberek akkor sokat tettek a csőd elkerülésének érdekében. Ez a kérdés is egy baromság, én is éltem a akkor amikor még javában dúlt a „gulyás szocializmus” , élveztem annak előnyeit és szenvedtem annak hátrányait. Ha tegnap álltál fel először az életedben a lábadra, akkor nem biztos, hogy a következő célnak egy maratoni futás megnyerését kéne célul tűzni holnapra. Azért viszont azok az emberek is elég sokat tettek, hogy Te egy – két éven belül oda menj dolgozni, ahova csak akarsz nyugaton. Csináld végig, szerezz magadnak ott munkát, egzisztenciát, megbecsülést és akkor rájössz majd, ha arra ott képes vagy, akkor azt itthon is el tudod érni.
Előzmény: Vámpír (339)