Avass Creative Commons License 2002.07.04 0 0 4831
Én nem vitatom, biztosan köze volt ennek az általad említett környezet is. Az megfigyelhető volt az egész szezon alatt, hogy egyre jobban elhatalmasodott rajta az őrület. Ezzel párhuzamosan azt is megfigyeltem, hogy a bírók egyre kevésbé védték meg, akár az íratlan szabály alapján a fiatalabb rutintalanabb játékossal szemben is Ő esett előnytelenebb elbírálás alá. Neki, rutinos, elismerten nagy tudású játékosnak el kellett (volna) tűrnie azt, hogy egy fiatal csikónak sokkal többet engednek meg a sporik, mind támadásban, mind védekezésben. Persze, hogy felháborodott, egyre többször, persze már a vége felé jogtalanul is dumált.
A másik dolog, ami miatt szerintem így alakult, az volt, hogy ebben az évben volt a csapattal szemben a legnagyobb elvárás. Ráadásul ebben Bojannak kitüntetett szerepet szántak. Nem is volt különösebb baj vele, amíg együtt volt a társaság, jól, és nyugodtan játszott. Ahogy fáradt a csapat, nyílván mindenki hamarabb veszítette el a fejét, és azt azért ne felejtsük el, hogy Lapov is horvát, a mentalitása ua., mint a többieké, tehát nem lehet mindent a társakra és a környezetre fogni (az eddigi tapasztalatok alapján nem hiszem, hogy meggyőztelek, de ez kikivánkozott...)
Előzmény: sarkat5 (4826)