jordan riordan Creative Commons License 2002.07.03 0 0 460

Futok-futok :)) Mást sem csinálok, épp az a bajom most.

Solange-nak én azért örülnék, bár én már bármilyen új albumnak örülnék, mert most nem jelenik meg szinte semmi. A Solange albumról eddig 8 szám van meg, de az kevés, van köztük kifejezetten popzene is, amolyan Samantha Mumbás, egy másik számban pedig a B2K szerepel vendéget (ők az a csapat, amelyik 3-4 db Sisqo-ból áll :)))
Másrészt meg állandóan húzzák a megjelenéseket, a Monicát is áttették júliusról augusztusra, JLH-t pedig szeptemberre (ez nekem pl. kifejezetten rossz).

OFF

Mindenestre az éjjel Will Smith bácsi belevillantott a modik szemébe (vagy legalábbis az adatbázis lefeküdt aludni), és szépen töröltek pár igazán értékes rezervátumot + pár újabb nikket is, többek közt az enyémet (pedig semmi olyannal nem szolgáltam rá.. hmm vagy mégis? Kit érdekel?), de sebaj, b*szok rá, elhatároztam, hogy ha így mennek itt a dolgok, akkor minek tépjem a számat, ha aztán úgyis csak az én Wordpadomban marad meg. Nyavalyások.

A régi email címem még él, csak nem enged ugyanarra a mailre két nikket regisztrálni. Akinek nincs meg a régi email címem, az úgy járt. Ezek azok a percek, amikor már a francnak sincs kedvem újra beleírni semmilyen topikba se. De sebaj, a kincsestáram legalább bővült pár olyan dologgal, ami már csak nálam található meg :)

Éljen a saját adattáram. Bár ez a tény se vet föl most nagyon. Hajjaj, nem lesz ez így jó.

ON

Előzmény: goldnigga (459)