JFEry Creative Commons License 2002.07.03 0 0 442
Szerbusz DcsabaS_!

Légy szíves, amin másfél éve vitázik, kínlódik, vonaglik egy egész topic, Te ne lődd le két nap alatt! ( ¦: »)

A metálpapír kondit tudtommal nem elektrolittel, hanem valami olajjal, vagy parafinnal itatják át, vagy még azzal sem, Ha elektrolit lenne eleve polaritása lenne, mint az elkónak!

Én a MP az az metálpapír kondikat a Remix-től mint a 21X, 22X, 23X sorozatot ismertem! Fekete bakelit tokban , a tetején valami sárga hőre keményedő, talán szintén fenolpaszta szerű trutyival lezárva !
De az MP kondiban tényleg vannak kicsit külön életet élő "parazita kondenzátorok" mert a fémezést úgy csapatják vagy gőzölik a papírra, és ez lehet különböző vastagságú és vékonyságú is!

Off alig él a Fórum, mindenki nyaral, költözik, vagy matáv! On

Ami Te elővettél mint poliszirol kondit, azt én mint monolit kondi ismertem és nagyon jókat tudok róla mondani, megbízható kis vacak!

OFF Azért beszélek ennyit mellé, mert nem tudom a keresztkérdésedre a választ! Mentegetőzhetnék, hogy nekem nem tanítottak, de a suli nem igazán az életre nevelt, inkább a lógásra! És, hogy a disznóságaikat kicsit „megtoroljam ez a suli.. Ez itt a reklám helye: a Pertik Lajos szakközépiskola volt! Az volt a mániájuk, hogy felvegyék a versenyt a mit tudom én milyen gimnáziummal! Tök más kategória, de azért baromira erőltették a humán tárgyakat, és evvel a magamfajta szakbarbárok,- mert kijelentve az voltam- összes önbizalmát és életkedvét elvették! Hány jobbsorsra érdemes kölköt tettek ezzel tönkre!!!?

Na mindegy, aki akar, az tanulhat más módon is! A tudást nem az iskola adja, nekünk kell megszerezni! (JF)
ON

Szóval a kis Off után: a neutront emlékeim szerint a gyorsítókban fel tudják gyorsítani asszem! Tehát van valami mágneses jelensége, vagy rosszul gondolom, és csak kipöckölik a közbenső céltárgyból valamivel! Nem tudom! A mágneses momentuma talán a perdültéből, vagy a mozgásából adódhat! Semmi beugró emlékem nincs! Ebben végképp tudatlan vagyok, megfogtál!
Még valami motoszkál, de ha hülyeség, ne hordj le nagyon: mintha a neutron úgy nézne ki, mint egy proton és egy elektron összegzése, mínusz egy csomó energia! A proton „jelentős tömegű” és egy töltést hordoz (+), az elektron, az egy (–) töltésével alig visz tömeget! Ettől talán van valami asszimetriája, ami ha forog, pörög, adhat mágnességet, mert a tömeg középpontja nem esik egybe az elektromos középpontjával, tehát mint egy „poláros” részecske! Ezt most „vezettem le” magamban és lehet hogy csak egy nagy baromság, de ez van és semmi más! A kérdés módja valami ilyen választ sejtetett!

Megint kinyirtak. nem létezem , kampec!

JF

Előzmény: DcsabaS_ (440)