Ne bazz már Index még a hajnali hozzászólásom is törölték, persze én elmentettem a temp.txt-be mert már fenntartásokkal kezelem Őket. Szóval ez még ma hajnali 1-2 körül született.
-------------------
Na már megint mit basztak el az indexnél gyorsan beírok mielőtt lerohad megint. Ja látom a kedvencek is megduplázódtak. Szép. Talán kéne csinálni egy backup topicot a HwSw-en mert így nehéz kommunikálni.
Röviden. Ma erre járt a GaTeS és döntésük szerint belevágnak, holott még sehol nem tart a beleegyezések összegyűjtése, inkább a nyugati régió jeleskedik, szentendrei közelében, így azt a részt kezdik el előbb. De jó pedig a papíron az áll hogy a visszajelzések sorrendjében kötik be, és az én kk-m már régen leadta. A főKK szerint az első rész a sulitól nyugatra lévő rész lesz, nem igazság, tiltakozok, Horn Gyula mondjon le. Izé. :)
Egy dolgot nem értek ebben a gondolatmenetben az optikai becsatlakozás itt van nállunk, hiába épül ki nyugaton egy háló. Habár a főKK szerint ott a szentendreinél lesz a 33Mbps-os backup micro, lehet hogy először azzal akarnak próbálkozni. Na ez zavaros, ma nem tudtam vele fél órát dumálni, állandóan csörgött a mobilja és rövidre fogtuk és info nélkül nem áll össze a kép.
A lényeg a GaTeS döntött, belevágnak, állítólag akár e héten kezdenek is. Ha valaki lát munkálkodó embereket azonnal jelentsen, ha tud kérdezze meg őket hol tartanak, mikor végeznek, mit csinálnak, szóval infogyűjtés ezerrel.
A kk-kat meg feltelcsizni, infot kérni hogy hol tart a ház GaTeS ügyben. Ha sehol meggyőzni őket hogy ez fontos. Holnap, azaz inkább már ma ZoliG is megy a kk-ja fogadóórájára és elbeszélget vele, és megpróbálja megértetni vele mi is a tényállás. A főKK is jelezte e héten megpróbál beszélni az egy helyben topogó, tutyimutyibb kk-kal.
A főKK főleg a szentendreinél elől lévő 10-est emlegett, nagy valószínűséggel Keton te jársz a legjobban. Remélem azért 1x mi is sorra kerülünk. Hogy mikorra lesz kész arra még közelítő dátumot sem mondtak, inkább nem ígérgetnek, akkor legalább nincs csalódás. Mondjuk ebben van valami, én már unom a KA-s 2-3 hónapon belül biztos lesz kábelnet dumát, amit már 1.5 éve szónokolnak.
Remélem tényleg elkezdődik valami, ha már tényleg lefektetik az optikai gerincet, akkor már nem hiszem hogy visszakoznak, csak tartanánk már ott.
Holnap folytatjuk. Csá. Megyek elteszem magam mára. :)
----------------------------
Még este megcsináltam a backup topicot, de már belinkelni ne tudtam, remélem el tudjátok még ma olvasni, mert akkor gyorsan rakjátok kedvencekbe, mert már nem lehet bízni az indexben. Sux.
HwSw Backup Topic