TomBol
2002.07.01
|
|
0 0
398
|
Hali Gyorsulok,
volt egy jo menetem Budarol kifele a Szentendrei uton. Nyugisan mentunk kifele (pentek este 7-korul), amikor meglattam egy a tavaolban cikazo ezust szinu autot. Gondoltam megnezem kicsoda, utana eredtem. Szerintem o is eszrevette hogy jovok, mert elegge hamar utolertem, es mit ad isten a kovetkezo pirosnal egymas mellet alltunk meg. Egy ezust szinu Subaru Impreza volr, hogy WRX vagy Sti vagy miaszosz, azt nem tudom. Tudtam, hogy nincs eselyem, ha a srac nem rontja el, de nem igazabol a gyozelemert szoktam menni, maga a verseny a cel. Porgettuk a gepeket, majd nekiengedtuk mind a ketten. A Subaru ugrott egy szepet, es eltekerte a kerekeket egy kicsit. Mar az elso metereken ellepet, 100-120 kornyeken pedig mar egy autohosszal vezetett. Nagy elmeny volt, kb 4-5 szor mentunk, amit lehetett kihoztam a gepbol, de azonos loero mellet (Sti) az o gepe legalabb 400 kiloval konnyebb ....
Nagy erzes volt kb 140-ig gyorsulni, majd padlofek a lampak elott. Idovel leeresztettuk az ablakokat, es elismero pillantasok mellet valtottunk par szot is. Ok nem ismertek az en gepemet, de elismeroleg bologattak. Gondolom nem sok auto ment veluk addig. A 4. fekezes utan kicsit fustoltek a fekeim (megvolt vegre a beegetes), de a fekerovel nem volt gond.
Kivancsi lettem volna, mit tudnak 200-ig, illetve a folott, de azt majd legkozelebb.
Hasonlo jo versenyeket kivanok mindenkinek!
(Az autosport veszelyes :))))
Tamas
Mitsubishi 3000GT / VR4 (2972 cm3 / biturbo - 210 KW) |
|