despil_hun1 Creative Commons License 2002.07.01 0 0 46
Ahogy én látom - most épp egy fogorvosi progi van terítéken - erre általában célirányos, és nem a kibővíthetőségre kihegyezett progik vannak előnyben - Gyógyszertári program, Éttermi számlázó és készletnyilvántartó program, Fogorvosi nyilvántartó program - és ezeket viszik ugyan arra a területre, majd fejlesztgetik.

És én elismerem, ha ezt előre eldntöd, akkor úgy kell megtervezni. Viszont nagyon variálta dolgot nem lehet csinálni - hiszen egy fogorvosi készletnyilvántartó és egy éttermi nyilvántartó által tárolt adatok nem igazán hasonlíthatóak össze.

Viszont ugyanazon a területen - lásd kölcsönzés - általában eléggé egy kaptafára lehet csinálni a dolgokat, tulajdonképpen a kölcsönzött áru adatait tartalmazó táblákat kell kicserélni, a többi kisebb változtatásokkal maradhat.

Tehát az, hogy videókazéttát kölcsönzöl ott lehet érdeked, hogy ne lehessen összekapcsolni a kölcsönzőt egy dolgozóval - bár mint mondtam, az alkalmazotti kedvezmény miatt ez nem feltétlenül előnyös megoldás - de mondjuk egy szerszám vagy vizisí kölcsönző esetén ebből sok gond nem származhat, ráadásul - szintén az alkalmazotti kedvezmény miatt - még előnyös is, ha nem kell trükközni.

Előzmény: Törölt nick (45)