Olaj az Isten Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4787
Ja tényleg volt ilyen "Körmend" elem is benne...
Egyébként Maljkovic edző lesz egy-két éven belül, jár a szerb akadémiára, szerintem ő már levezet csak, nem fogja a szívére venni, ha másod- vagy harmadhegedűs lesz...Vagy még Sopronba megy...Zoránhoz...Debrecentől retteghetünk jövőre gyerekek...Bár Rucker helyett nem tudom kit hoznak...

Stojant ki se lehet robbantani már Kaposvárról, főleg most, hogy hazajön a felesége...micsoda produktumot nyújtott a USVO-ban...Dobott az egész évadban vagy 50 pontot...Inkább maradt volna Rátgéber keze alatt...

MÁS: Tudjátok min akadtam ki a múltkor? Hogy mikor bajnok lett az ASE, akkor a sport a másnapi számában képes volt nem címlapon (ill. címlapon egy 2x4 cm-es nyúlfarknyi képet) hozni...Hát ja, mennyivel lényegesebb, hogy mi történt a vb egy tök érdektelen csoportmeccsén...Nem azért mondom, mert "szeretem a focit", de azért ez már mégis csak felháborító, hogy ennyire nem törődnek a nagyar kosárlabdával...Örüljünk ha írnak egy oldalt...holott ezrek járnak meccsekre, a honi focibajnokságról még most is, az uborkaszezonban oldalakban tömnek minket a maszlaggal...Miközben pár százan járnak meccsekre...Miért nem veszik észre magukat??????

Előzmény: _Bazsy_ (4785)