Ha kiváncsi vagy a részletekre:
A szerbek története idén úgy kezdődött, hogy Fiki kérésére idehozták a már amúgy is délszláv többségű csapatba vukit, majd Paját (amit egyáltalán nem bánok, kedvenc :))))). Viszont ismerve a "vad rácok" mentalitását, előre deklarálták a szerződésekben, hogy minden egyes technikai és kiállítás után pénzlevonás lesz. A szerbek ezt elfogadták... (vukit úgy hozták ide, hogy pontosan tudták, hogy az előző izraeli idénye végén brutál módon megvert egy bírót)
Szóval elindult az alapszakasz, jöttek az első technikaik, majd a fizunap, amikor Tóth Zoli a szerződésben foglaltak szerinti összeggel szépen csökkentette a honoráriumot...Erre a szerbek total kiakadtak, hőzöngtek, hiába lobogtatták előttük az általuk aláírt szerződést...Végül Fiki csak kiharcolta a számukra, hogy ne legyen levonás...
Jött a rájátszás, Lapov folyamatos és egyre vehemensebb dühkitörései, vuki ámokfutása (Falco meccsen láttad, hogy mutogatta Víghnek a kiállítása után az utolsó negyed előtt, hogy tíz perc múlva megdöglesz? MAjd beszartam a röhögéstől...), majd a már említett bronzmeccset követően (amire egyébként prémium is volt nekik feldobva-köszi vuki) a vezetőség azt mondta, OK, szerbektől levonás (a magyarok megkapták a gubát, hiszen nekik még tech. sem volt) és csomó pénzt nem adtak oda nekik:
Vukicsevics: 12 000 Dollárt nem kapott meg. Nem hazudtolta meg magát ezt követően, egy gyereket kért meg hogy vigye a határig, amely határig tartó út alatt végigüvöltött, hogy ő Mo.ra soha többé nem teszi be a lábát. Úgy legyen! Egyébként láttad a feleségét? Csinoska...
Lapov: Pár ezer dolcsit nem kapott meg. Mire ő folyt.an ezt kérdezgette: "Gyerekek, ezért maradjak?" Jó, a pénzlevonás után várható volt, hogy elmegy...JA korábbi nyilatkozatai: Ha nem jön külföldi szerz., akkor Mo csak szolnok jöhet szóba, stb....Hát nem így lett...Hazudott volna???
Paja és Fiki sem kapott meg mindent, de PAJA MARADT!!! Mert ő tényleg szereti szolnokot és lakóit, itt akar letelepedni, az emberek az utcán megállítják (én is), kezelnek vele (én is), ide hozza suliba a srácait, a feleségének itt talált munkát...sokkal többet kap tőlünk mint kapott nyíregyen....
Hajrá Olaj!!!