Olaj az Isten Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4772
Avass

Ja, szasza valóban produkált Kaposvárott 13/6 ot, mikor a kis Reggie (aki futva rohant ki az orvosi szobából, mikor meghallotta, hogy drogteszt következik...pedig hogy mondta ökrös: ilyen légiós még sosem volt Magyarországon...hajaj, ilyen tényleg nem, aki ennyire szerette volna a kábszert, biztos Dujuannnal járt üveget törni..)elrontotta a pociját...

DE NEM!!! Szasza még ideges, kapkod, lámpalázas, direkt figyeltem, hogy eladja a labdát egy szép passz reményében, ahelyett, hogy a tutit választaná...

Szóval: MEgoldás: Rasid játszassa, sokat, mindegy, hogy kezdőként vagy másként, de építse be úgy, hogy valóban hasznára legyen a csapatnak. Úgy,mint a kaposvári elődöntőn...

Egyébként érdekes, Miljkoviccsal több ízben is beszéltem a Fitness Cityben, egy két mazsola:

"-Szeretem Szolnokot, itt akarok maradni
-Itt marad Lapov, Pavlovics...(előbbi már biztos nem)
-Kaposvári fiaskó után: - Goran, mi történt?
- ÁÁh, bírók fújnak össze vissza, Vukicsevics 8perc alatt 4 fault, stb."

Különben én is ki vagyok akadva a szerb dominancián, szerintem ennek is tudható be, hogy ritkán volt full telt ház...Remélem jövőre minden másképp lesz...Semmi bajom a szerbekkel, de amit az utóbbi időben műveltek nálunk....HAJRÁ OLAJ, HAJRÁ RASID!!!!!!

Előzmény: Avass (4771)