Olaj az Isten Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4770
Avass

Meggyőződésem, hogy valamit az utóbbi időben nagyon rosszul csinálunk fiatalok ügyében...

Kezdődött az egész Takival, bár én nem csipáztam a búráját, de micsoda hatalmas tehetségnek volt beharangozva...Mi lett belőle...

Cica, Szasza...Abban a szerencsében is volt részem, hogy én még játszhattam cicás ellen a megyei diákbajnokságokon (bár a nagy arca miatt-állandóan kidugdosta a nyelvét-nem nagyon bírtam)és hát valóban már akkor is jól mozgott, kár hogy szaszával együtt nem nőttek még vagy 10 centit...
Szóval a 90es évek közepén én már nem játszottam, cica viszont annál inkább...Emlékszem olyan diákolimpiákra meg a franc tudja, hogy milyen versenyekre, amikor a németh istivel együtt szerepeltek. Ezen alkalmakkor (szolnoknak volt országos bajnok iskolai csapata is 90-ben -Palla, Ihász, Szabari, Székelyhidi, Szurdok, Szerdahelyi, Dobozi, edző:Vígh, bocs ha vkit kihagytam-hova lettek ezek a gyerekek???? Eltűntek..miért?) vagy az volt, hogy Istit választották meg az MVP-nek, és akkor cica volt a legjobb dobó, vagy fordítva...Mégis ha most megnézed a két playert..Hát cica az illusztris lábtetkóján kívül nem sok mindent tudott felmutatni, viszont az Isti...Hát igen...

Én egyébként abban látom a hibát, hogy nincs megfelelő utánpótlásnevelő edző, aki kapcsolatban állna a tesitanárokkal, tolni kéne a pénzt az iskoláknak kosárügyileg...de mindaddig míg magánzsebekbe vándorol a sportra szánt pénz...Pfúj, hányingerem van...

Meggyőződésem, hogy Isti Putesznak köszönheti azt, hogy ott tart, ahol...Cicáékat nem volt aki felkarolja...Elszálltak maguktól, nem volt aki figyeljen rájuk...És ez a szomorú...Persze amíg őt látod a meccsek után a Musicban a legrészegebbnek, miközben az eredményhez lószart sem tett hozzá...addig mit akarunk???
Erre azért nem bánnám, ha reagálnál...

Bocs ha hosszú lettem, hajrá olaj!!!

Előzmény: Avass (4767)