Avass Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4767
Szasztok, próbálok válaszolni mindenkinek

Sarkat5
Egyetértek, persze a profinak is vannak érzelmei, legyenek is. Csak arra kívántam célozni, hogy egy kissé eltúlozzátok ezt a dolgot, mármint azzal a véleménnyel nem értek egyet, hogy Szolnokon rasszista közönség van. Itt volt a pont, ezt szerintem finomítani kellett volna (Fish, persze nem vettem magamra, csak meg akartam védeni a csendes többséget.)
Egyébként Te is említetted, egyáltalán nem biztos, hogy Lee-nek kevesebbet tudott ajánlani a Debrecen, mint akármelyik másik klub.
Kornél akaraterejét a legmesszebbmenőkig elismerem, hiszen soha nem Ő volt a legtehettségesebb kosaras M.O.-on, mégis Neki sikerült először a legmagasabb szintre eljutnia, ahová kosárlabdázó egyáltalán eljuthat (kalap le).
Azért úgy tudom, nemcsak hozzánk, de másik magyar klubbcsapatba sem menne (ezt Ő maga mondta) ráadásul nem csak mi bántottuk (pl.: körmendiek, stb...)

Sporttárs
A hozzászólásod első részével max. egyetértek, én is örülök annak, hogy még kiegyenlítettebb lesz a bajnokság, nem nagyon lesznek unalomba fulladó meccsek.
Az 1. pontról inkább ne vitatkozzunk, hiszen én összehasonlíthatatlanul több huhogót ismerek személyesen, mint Te, tudom a véleményüket erről a kérdésről. Pontosan ezért írtam azt, amit írtam, többek közt azt is, hogy ez KÍVÜLRŐL rasszizmusnak tűnhet.

...OlajazIsten, mindjárt jövök a Szasza-véleménnyel, csak átugrom kajálni, mert minden elfogy...

Üdv, hajrá OLAJ!

Előzmény: Törölt nick (4761)