APT
2002.06.27
|
|
0 0
6136
|
MESSERSCHMITT: Biz' ahogy OYSTER is észrevételezte, rémesen össze van verve a belinkelt Omega. A tokfüleket elnézve nem is vagyok biztos benne, hogy ezt nyomtalanul helyre lehet hozni. Ami a NATO szíjat illeti, nos van egy ilyenem, pillanatnyi felindulásomban anno vettem egyet, de nem teszem rá semmire, mert az életben még a képen látottnál is randább, igénytelenebb. Szeritem még egy jó kis Poljot AVIATOR is többet érdemel. Ha "izzadós" szíjra vágyik valaki, akkor szerintem vegyen fémet. Esetleg kaucsukot, de szerintem az is igénytelen benyomást kelt. A közelmúltban láttam egy arany Patek Aquanautot bűn drága gyári kaucsukszíjjal (rajta arany Patek csattal!), és hát én rögtön lecseréltem volna egy "mezei" Hirsch krokószíjra. De hát ízlések és pofonok...
PASSIONATA: Sem le, sem rábeszélni nem akarlak semmire, de egy "használt" órát én meg nem vennék anélkül, hogy kézbevenném és bele ne kukkantanék. Ha egy ilyen netes, utánvétes boltolásnál valami disznóságot követ el az eladó, akkor még elméletileg sincs esélyed visszacsinálni az ügyet. Az viszont kétségtelen, hogy nem sok esélyed van keríteni ilyen órát idehaza, mint ahogy a nagyvilágban sem gyakori. De ha én rá akarnálak valamire beszélni, az alighanem egy Union Glashütte kronó lenne. -Nem drámaian drágább - újonnan! - mint a szóbanforgó Omegák (acélszíjjal 350eFt körül már tudnék keríteni!), 51!! köves automata kronográf, saját werkkel, és szerintem minőségileg legfeljebb az Omega Broad-Arrow hasonlítható hozzá.
ORAGYUJTEMENY |
|