Mit tudnék mondani ami értelmes lenne?Lehangolt,amikor elovastam Tygger barátom sms-ét,egyszerűen nem tudtam elhinni,hogy megtörtént Pete-tel az,amit sokan előrejeleztek,és ami sajnos valamilyen szinten a közelmúlt történéseit figyelembe véve a levegőben lógott.No de az ember azért szurkol a kedvencének,hogy mindig bízzon benne,és várja a sikereket.Ezzel együtt a kudarcokat is el kell fogadni,mégha oly nehéz is.
Nem tudom ezek után mit várjunk Pete-től,hiszen az évek során annyira magasra tette a mércét,hogy már egy második helyet is csalódásként értünk meg.Most ugyanezért a második helyért sok mindent odaadnánk,hiszen élete legmélyebb gödrében vergődik bálványunk.Biztos,hogy van innen kiút,de kérdés,hogy meddig lesz türelme Pete-nek elindulni felfelé a gödörből,és hogy mikor tud végre újra valami kiugró eredményt produkálni.Mivel óriási sportember,hiszem,hogy nem adja fel,és odateszi magát úgy,ahogy régen.Én optimista vagyok,különben mi értelme lenne az egésznek,úgyhogy Pete barátom,fel a fejjel,tessék kézbe venni az ütőt,visszamenni a pályára,és görcs nélkül,felszabadultan játszani.
GYERÜNK PETE!!!!!!!