Állati. Írtam egy szép hosszú és nyilván unalmas hozzászólást és az index fórum pont akkor fagyizott egyet. Még visszahívni se tudtam, hogy mentsem, amit lehet.
Nálam az XG a MU100R és azon problémásabb átküldeni az hangot effektezésre, így csak a saját hangjára rakom rá ezeket. Az XGEdit95-öt használom a MU-hoz, de ezzel elég egyszerű a játék. Igaz, ezzel csak az alapbeálításokat csinálom meg a partokhoz.
Egy ideje fent van a 3.1, a kulcsokkal volt gond, konkrétan a Reverb Classic-ja bekérte a Main Studio Package kulcsát, de nem ette meg. A 3.1a-ban javították ezt. A gép elég stabil. Win98 es Cel300, eredetileg 450-en, de a melegre való tekintettel most csak alapjáraton. Korábban írtam és elborzadtál rajta, hogy 7-8 progit használok zenélésre, ami öngyilkosság, de még így sem túl gáz. Néhány hülyeséggel ki lehet akasztani, de ezeket a dolgokat utána hanyagolom. Pl. Lejátszás közben töltöttem bankot a PLG150AN-be. Úgy is maradt.
A Modular a Nordon jobban tetszik, valahogy barátságosabb, meg kevesebb a gond vele, vagyis nincs is. CW Modular képes furcsa dolgokra, volt valahol egy leírás, hogy valami nem működik benne, akkor töröld ki a modult, mentsd le, töltsd vissza, rakd be és jó lesz. Valami ilyesmi volt, nem biztos, hogy pont ebben a sorrendben, de így van értelme. Meg az Esync is bekavar nekem néha. Viszont van benne pár dolog, amit a Nord nem tud és ezért izgat. Mivel a Lunán másfél DSP marad a szintinek, sokat nem játszottam mág vele, de majd a Pulsar ...
Nekem bejött a Luna és nem bántam meg, hogy ezt választottam, bár elég drága játékszer. Luna+Luna Box van most. Még kellene egy nagyobb Logic, mert a "nagyon kicsi"-vel akadnak kötötségek.
Várom nagyon a P2-t, és nagyon utálok várni, de kb. három hét, mire meglesz. Csak valami jó kis zenét kellene már összeütni. ;)