valleyboy
2002.06.24
|
|
0 0
31
|
Látom ma megdölt a melegrekord.....
Akkor most figyelmeztetlek pár dologra:
- A hóember elolvadt, miénk a paradicsom! És megisszuk a levét! De meg ám.
- Ha nem tudnád LaraEdge egy biológiai kísérlet eredménye, egy túlspankolt Lara Croft. Szóval vigyázz merre úsztatod itt a bálnáidat, különben a bicikliláncodat rácsavarja a farkadra és hazateker veled.
- Mielőtt még előjönnél vele most közlöm, hogy nem szabadítjuk ki Willyt! Ha ettől leesik a Michael Jackson orra akkor sem.
- Tudom helyes vagyok. De nekem már van még egy köldök a hasamon. Csak kicsit lejjebb és hátrébb. Na ott kinyalhatod a Jim Carrey-vel együtt, de csak ha Te is olyan szélesen vigyorogsz :-))
Hogy a topicba is potyogtassak egy kis fikát elmondhatom, hogy nemrég végighallgattam az Eminem új klipjét.
Bevallom eddig sem tisztelegtem előtte, de azért megrökönyödéssel fogadtam (ha már új lemez), hogy 2002-ben az európai és amerikai zenei listák No. 1. közeli helyezettje annyi zenei alappal rendelkezik, mint egy Pa-Dö-Dö lemez. Ez valami tragikusan SHIT és szörnyű, hogy ilyet el lehet adni. Ha pedig a szöveg volna a lényege a produkciónak akkor viszont azt ajánlom a T. érdeklödőknek, hogy hallgassanak kanálcsattogtatós cigányzenét. Ott is van elég társadalmi probléma.
|
Előzmény: Matyika_ (30)
|
|