boran Creative Commons License 2002.06.21 0 0 4689
Sziasztok Kocsmatársak!

Kicsit későn jutottam net közelbe, de íme itt vagyok!

Először is gratulálok a Paksiak egész éves teljesítményéhez és természetesen a bajnoki címhez is!!!

Nem mondom, hogy könnyű volt elfogadni, bár ott Pakson nagyon büszke voltam a csapatomra! Mikor a meccs után a rendőröket kikerülve odamentem a játékosokhoz, vezetőkhöz gratulálni, az volt bennem, hogy örülni kell az ezüstnek is, hisz az idei bajnokság az utóbbi évek egyik legerősebb küzdelmeit hozta. A meccsen sajnos nem éreztem a csapatban a győzelemhez szükséges pluszt, bár a mindent eldöntő tripla a'la Mészáros, vitatható körülmények között esett. Azonban nekem az a véleményem, hogy nem a végjátékban kellett volna megnyerni azt a meccset, hanem már sokkal korábban! (Büntetők, eladott labdák!!!) Inkább hétfőn és kedden volt nagyon nehéz, hogy ilyen kicsin múlott a boldogság!

A hangulat tényleg nagyon jó volt, néha olyan érzésem volt teljesen "feleslegesen" ordítok, mert nem lehet a Paksiakat túlkiabálni. Bár az igaz a végén egálnál többször is nagyon elhallgattak!!! :-)))) Az "inteligens" szurkolásról is kaptunk ízelítőt, amire azért ne m lennék olyan büszke!

Összességében nagyon nagy élmény volt ott lenni, és ma már nem szomorkodok a történtek miatt. Bízom benne, hogy jövőre is jó csapatunk lesz, és a Baba sem lesz rosszabb edző, mint ahogy a pályán játszott!

Jó nyarat mindenkinek, és készüljetek a Topickosártornára!!!! :-)))