Szoktam nézni, de főleg az engem érintő témákat keresem. Láttam pár anyázást, de fenntartással fogadom. Vannak helyzetek, konfigurációk és emberek, de általánosítani nem lehet ezekből. Egy-két hibába futottam bele, de nagy gond soha nem volt. Ez olyan, hogy 5 nVidia kártyát fogyasztottam eddig és nem volt soha bajom az installal, pedig régen sok fórum szidták. Nem biztos, hogy a kártya volt a hibás. Az STS-ről még nem olvastam, mert nincs ilyenem és igazi samplert szeretnék venni, ha lesz rá pénzem, csak addig kellene valami.
A Vectron egy kicsit más megközelítés, ezért érdekel. VA szintim már van egy pár (AN1, ugye), de érdekelnek azok a dolgok, amik eltérően működnek. Pl. van egy Nord Modular-om és azt jobban szeretem használni, mint a CW félét (ennek talán az is az oka, hogy a Luna-ba nem sok mindent lehet betölteni), de a CW Modularban az extrák izgatnak, mint a Waldorf oszci, vagy wave lejátszás stb. Tudom, hogy messze nem használom ki a meglévő lehetőségeimet sem, de mindig kell valami új. A Pulsar2-t azért is várom, hogy azzal már esetleg használni is lehet a meglévő plugineket, nem csak megnézni. És persze jön pár új cucc.
Kiváncsi vagyok az OptiMaster-re is, bár nem vettem volna külön meg, de mostanában sokat foglalkozom azzal, hogy mit kell tenni, hogy jobban szóljon a zeném. Főleg érteni kellene a témához, tudom, de talán ez az eszköz is segít valami kicsit.