ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.20 0 0 78
Létezik egy másik László Zsolt, a Magyar Opearatőrök Szövetségének oszlopos tagja és nagy természetbarát. :) Sőt egy cselgáncsozó László Zsolt is van. :)))
Köszi!

a saját véleményemet le tudom írni róluk. :)
Ezt Te most csak így begépelted? Húha! Gratulálok és köszi, hogy megosztottad velünk az élményeidet!

A SZÖKÉS
Az Örökmozgóban láttam nemrég, utána volt egy beszélgetés Gyarmathy Líviával. Összesen 3-an maradtunk rajta, tehát családiasra sikeredett. :)

Erről már olvastam valahol (talán a szinhaz.hu megfelelő fórumán), de azt nem tudtam, hogy összesen hárman voltatok. :-( Még csodáltam is, hogy kérdezni mertél. Így már érthető.

De hősiesen helytálltak, és szerintem - minden hibájával együtt is - nagyszerű filmet hoztak létre, amely messze veri a hollywoodi borzalmakat.
Ezt mertem remélni, ezért nem másoltam be a részben lehúzó kritikát.

SZAMBA
Rémlik, hogy egyszer, régen láttam, de csak néhány képre elmékszem, pl. Hernádi-Görög páros Sirály-jelenete (ha az ebben a filmben van), LZs-ra egyáltalán nem. :-(

GYILKOS KEDV
Egyszeri nézést megérne, ha csak LZs és Cserhalmi miatt is.

CHACHO ROM: most láttam a Filmszemlén. Nem ismertem Szabó Ildikó alkotásait, a Csajokat sem láttam
Ez már nem sokáig lesz így, ugye? ;-) (Tegnap előkészítettem a kazettákat, hogy holnap ne felejtsem otthon.)

Kaszás Gergő és Zsótér Sándor (magyar hangja Szakácsi Sándor...) viszont nagyon jó benne.
Szeretem Kaszás Gergőt (egykor az Apostolban nagyon megfogott; színpadon sajnos még nem láttam, így inkább nem szóltam hozzá, amikor volt szerencsém egyszer asztalnál ülni vele, max. azt említhettem volna meg, hogy láttam a 99-es öttusa vb-n...) és Szakácsi hangját - azt nem tudom elképzelni, Zsótérhez mennyire tudnám elfogadni, az ő arcához az ő hangja ugrik be. (Szörnyű volt a Bódy Gábor-féle Nárcisz és Psychében az, hogy Cserhalmi Udo Kier hangja volt, az ő hangja viszont Garas Dezső...) Zsótért csak régi filmekben láttam.

László Zsolton, mint szőke cigányon, kissé meglepődtem, de elhittem az alakítását. Van egy jelenet, amiben egy pompás fakó lovon ül - mint aki nyeregbe született. :))
:-))

EL NINO
Maga a fotós meséli el nekünk a történetet, nagyon szép a narráció (gondolhatjátok) és az utolsó mondat, a bűntudaté: "ma utoljára kelt föl a Nap...) Szóval csendes, fanyar film, de érdekes. Most már úgy néz ki, hogy végre forgalmazni is fogják, látható lesz a mozikban. És ez László Zsolt eddigi egyetlen filmfőszerepe! :)

Már nagyon várom!!!

Láttam még az ESTI KORNÉL CSODÁLATOS UTAZÁSÁt is, de abban keveset szerepel, csak néhány epizódot (és nem nagyon beszél benne). De jó film, érdemes megnézni azoknak, akik kiváncsiak a belső, lelki kalandokra és arra, hogyan is száll el egy emberélet örök vándorlásban. :)))
Egyszer én is láttam, de csak Máté Gáborra és Dunai Misire emlékszem belőle. :-(
Ha most látnám, nyilván jobban emlékeznék rá a későbbiekben - jobban is figyelnék.

Előzmény: navarre (76)