Artúr Doki Creative Commons License 2002.06.20 0 0 4666
Na emberek!
Előkeveredtem én is...ma reggel a paksi Fortuna Rádióban riogattuk a jónépet Pruzsival és Micussal hármasban-3 órán keresztül...bődületesen nagy volt a műsor a hallgatóság szerint...slágerlistás nótákat is előadtunk-live n' accustic:...Mi van-mi van?...Olééé,oléé...
(CD-n is megvan az anyag!)
Na de most nem ezzel akarok foglalkozni...

1.A vasárnapi történések életem egyik legszebb részét képezik...fantasztikus volt!
Azt nem értem,hogy a körmendiek miért fikáznak...hogy náluk sokkal nagyobb buli volt...tudtommal egyetlen körmendi szurker sem maradt ott bulizni Pakson...akkor meg honnan veszik az összehasonlítási alapot?

Még egy adalék: egyszer ment az anyázás Falco-Körmend viszonylatban...a szombathelyiek és a megyei riválisaik is kölcsönösen tolvaj bandának nevezték a másikat.A vasárnapi meccs után eltűnt a Paks vége tábla a város határából...ja és a . paksi meccs után néhány részeg körmendi visszaosont meccs után a csarnokba és ellopott néhány zászlót az Atomic Boys szektorából...a rendezők szedték le a buszról a cuccokat...
Remélem Fodor Sándor úrnak az az ominózus fotó(mely itt látható lentebb-már ha Ő van rajta) lesz a legnagyobb élménye az elkövetkezendő évekre...

Előzmény: saabee (4662)