sansalvador Creative Commons License 2002.06.19 0 0 2723
SW!

Bár érdekes az a 75 e km egy 7 éves autónál, mindenesetre nem kizárt, hogy igaz (persze az ellenkezője sem). Eddig egy autóm származott Svájcból, a mostani 406 előtt használt 605 turbóm - szintén 95-ös volt. Annak a szervizkönyvébe is csak az első, meg az utolsó szervizelés volt pecsételve. Tehát erre igazándiból nem lehet adni, hiszen a szervizkönyvet végigpecsételhetik az eladás előtt közvetlenül is. De mivel Svájcban elég szigorú a környezetvédelmi szűrés, a zöldkártya is évente kötelező és abban feltüntetik a dátumot és a km állást is, ezért abból jól végigkövethető az autó múltja... feltéve persze ha megvan és odaadták a szervizkönyv mellé. Nekem odaadta a magyar kereskedő, aki az autót behozta, sőt ő is eképpen biznyitotta az autó valós futását. Elvileg a svájci kereskedő is adja minden további nélkül, sőt mintha ez kellene is a behozatalnál ha jól rémlik. Tehát ezt kellene kérned.

Fogyasztás? Gondolom úgy a 8-10 között. Városban esetleg több. Nekem az általad emlitett 2.2-es van és az átlagom 8.2-9.2 között változik dinamikus autózás mellett, full városban ez persze könnyen 11-12-ig elmehet. Szvsz egy korszerű 2.2-es és egy korábbi 2 literes fogyasztása valahol hasonló kell legyen.

Jobboldali bajuszkapcs gomb a computeré. Az újabbakban legalábbis. Gondolom az előzőkben is. Vezérműszijjat azonnal cserélném. Szervizintervallum 15 k.

Trükköt nem ismerek. A lényeg hogy minden működjön. Sok szerencsét.

Hali Mindenkinek!

Kissé elfoglalt vagyok mostanság és leszek is, ezért nem tudom hogy a talira tudok-e menni. Ha igen, mindenképp szólok.

San

U.i. ha valaki ki akarná próbálni a MOL új 99-es benzinét, az felejtse el. Semmi változás, sőt nagyobb lett a fogyasztás. Ez persze saját tapasztalat, de egyik ismerősöm új i-VTEC Hondája sem vett semmit észre a "magyar repülőbenzin" előnyeiből. Lehet hogy csak az Audikra van hatással.:-)

Előzmény: stevie wonder (2722)