Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2002.06.18 0 0 44
most az acsarkodást és azt, hogy igaz-e a hír, félretéve:
Mi a baj azzal, ha valaki kémelhárító volt? Nem tépett le körmöket, mint III/III-asok, nem gumibotozott, és nem jelentgette fel a szomszédait, nem karhatalmazott. Gondoljátok, hogy ma nincsenek ugyanebben a pozícióban foglalkoztatott kartársak? Gondoljátok, hogy a kémelhárítás megszűnt és nincsenek titkosszolgák? Ezek az emberek szürkék és láthatatlanok, elvégzik a unkájukat és amikor leteszik a lantot akkor is meg kell élniük valamiből. Mégis mi a baj velük? A te seggedre is vigyáznak, meg az egész országra. A felelősség nem ott kezdődik, hogy én vagyok a miniszterelnök és az én seggemben forog a világ tengelye. A kérdésekre ilyen emberek válaszolnak. Tehát, mi a baj azzal, hogy olyan ember vezeti a kormányt aki esetleg látta a dolgok mikéntjének - az eccerű pógár - számára nem látható oldalát is?
Megismétlem, gazdasági vonalon volt elhárító (a MN szerint) nem pedig a terror házában tépkedte a körmöket!

kéretik a komcsizást, bolsizást, stb-t későbbre (vagy el-)hagyni, és válaszolni értelmesen!