Szia Navarre! Örülök, hogy idetaláltál a színházas topicból!
A magyar.film.hu -n is van egy interjú László Zsolttal, "Összegző időszakomban vagyok" a címe, így lehet rákeresni. Most éppen lusta vagyok bemásolni, majd legközelebb. ;)
Nem tudom, említésed óta bemásolta-e már valaki, de ha nem, igyekszem én idehozni - vagy megtanítom Sonrisát linkelni. ;-)
Ha már László Zsolt, említsük meg, hogy éppen most nyerte el Bertók Lajossal megosztva a legjobb férfialakítás díját az idei POSZT-on. Megérdemelték mind a ketten. :) A Bűn és bűnhődés a rácsok mögött életre-halálra menő előadás.
A színházas topicban annak idején megírtam, hogy nekem bizony megfájdult a fejem a feszültségtől - és nem a sok érzelemtől, ahogy Bozsó P. fogalmaz előadás közben. Nagyszerű darab, nagyszerű szereplőkkel. Egyetlen előadást sem láttam Pécsett, de ennek a darabnak és szereplőinek bármilyen fesztivál első díját nyugodtan odaadhatnák.
Azt hiszem, mindent megnéztem, amiben idén játszott, és néhány régebbi szerepében videón.
Irigylésreméltó teljesítmény. Videókat honnan szereztél? Furcsa (ám örömteli) dolog lenne, ha ilyesmiket lehetnek tékákban vagy inkább boltokban kapni.