Cicavirág! Nem szóltál Te hozzá véletlenül az origós "Ki a kedvenc magyar színészed?" topicban?
Ismerős a Zsocizás. :-)
A legjobb barátnőm férjének a legjobb barátja (volt), ő volt a férj esküvői tanúja, ez kb. 94-ben volt, azóta ismerjük egymást.
És Te voltál a menyasszony tanúja? Engem "minden" részlet érdekel ám! :-)
Dióhéjban Zsoci egy melegszívű, nagyon kedves pasi. Vannak rossz tulajdonságai is, de ezeket nem ecsetelném.
Nahát, ez a jellemzés számomra tökéletesen megfelel.
Nem tudom, miért remélek Tőled választ ilyesmire, de szerinted válaszol rajongói levelekre? Május elején írtam neki a magam lelkes stílusában (ami talán elrettentő is lehet), de még nem érkezett vissza a válaszborítékom (ahogyan Sean Beantől és Sir Ian McKellentől sem - reklamáljak a postán?). :-(
Olyan szívesen segítenék a honlapja összeállításában, ha rábólintana a dologra! Azonnal mennék is honlapkészítő tanfolyamra! Amíg nincs alanyom a dologhoz, nem érzem feltétlen szükségét a tudásnak...
Amióta szabadúszik + gyerekei vannak kissé ritkábban találkozunk.
Nekem is tetszik, hogy vannak gyerekei és ezek szerint biztos háttere! :-))
Ha hozzá tudsz jutni régebbi Színház c. újságokhoz, volt vele interjú úgy 96-97 táján az tutti.
Ha meglennének otthon az újságok, most tutibiztos átrágnám magam rajtuk. Tudom, hogy valaki már kérte, de azért én is megismétlem: nem tudnád megadni azt is, hogy hányadik szám lehetett az a bizonyos, amiben szerepelt?
Ja és nem tudom mikor láttad utoljára színházban, de megint rövid a haja
Volt szerencsém hosszú és rövid hajjal is látni, szerintem mindegyik jól állt neki.
A Napfény ízében is játszik (egy vivót).
Hoppá! Az biza megvan gyrái videón, de mégcsak egyszer láttam. Most már aztán igazán itt az ideje, hogy újra megnézzem! :-) Köszi az infót!