ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.17 0 0 29
ezt a legutóbbi cikket még nem is ismertem
Pedig éppen ezt nem tettem közzé teljes hosszúságában (a korábbiak nem kifejezetten erről az előadásról szóltak).

Az egyébként igaz, hogy egész nap tudok áradozni róla
Örülök, hogy sikerült egy újabb őrültet találnom! :-)
Hadd dicsekedjem egy idézettel egy szülinapomra kapott képeslapból: amíg lélekben ilyen kedves, rajongó, jó értelemben vett "gyermeki" tudsz maradni, nagyobb baj nem érhet!
Ezek szerint ez Rád is vonatkozik.

Amerikai Elektra, A vágy villamosa, Figaro házzassága, Bűn és bűnhődés a rácsok mögött
Az én listám annyiban tér el a Tiédtől, hogy nem láttam a Figarot és A vágy villamosát (brühühü!!!), viszont május 18-án sikerült megnéznem a Macbethet, és februárban a Haramiákat (amiről csak utólag tudtam meg, hogy levették a műsorról).

Az Imdb-n olvastam, hogy a Hídemberben is játszott
Még nem volt szerencsém a filmhez, pedig tényleg érdekelne (most már egyre jobban), mert 2 öttusázóról (akik statisztaként-kaszkadőrként közreműködtek) látható benne közeli! Ha emberi időpontban játszák (= nem este 7 órai kezdettel, hanem korábban), megnézhetnénk együtt!

Küldöm neked magánban a képeket
Megérkeztek, de még nem volt időm elmenteni és kinyitni őket. Az biztos, hogy lesznek köztük újak is, hiszen nekem összesen nem volt róla ennyi képem.
Megvettem a Színészlexikon CD-ROM változatát. Szörnyűséges, hogy a színészek fotóit nem tudom lementeni róla. LZs-ról is olyan jó kis kép látható! :-)

Előzmény: Sonrisa (6)