A Hídemberről
Én már előre tudtam, hogy lesz benne, ezért direkt kerestem. Hát nem volt könnyű észrevenni! Egyetlen szót sem szólt, csak az esküvő-jelentetben állt a háttérben.
Gondolom, majd a hosszabb, tévéfilm változatban lesz valami rendes szerepe. (Egyébként valami hasonló történt Pindroch Csabával is, aki csak pillogott a Hídemberben, valószínű neki is lesz szerepe a tévéváltozatban.)
Egyébként valaki egészen pontosan megfogalmazta a tésztareklám hatását: Én is sokkot kaptam! :-)))
A VII. Olivért nem látta valaki? Nem voltam itthon, mikor adta a Duna tv és azóta sem láttam, hogy bárhol is adnák.
OFF
Kedves Colin Crazy bocs, hogy nem írok, de most nem nagyon van időm. Ha elindul szezon, még visszaréünk Bertók Lajos megnézésére.
ON
Egyébként nektek nincs olyan érzésetek László Zsolttal kapcsolatban, hogy ő nem játszik, hanem egyszerűen ilyen.? Én most éppen ettől kaptam kis "túladagolást" tőle. (Lehet, nem kellett volna 2 hónap alatt lenyomnom a teljes repertoárját!?) Jó lett volna Fülesként látni! Biztos teljesen más lehetett!