shabbarulez Creative Commons License 2002.06.16 0 0 76
Új infok, végre sikerült felhívnom a "lelkes" kk-t aki szervezkedik. :) Csütörtökön összeröffentek a GaTeS-el, és sajna csak pénteken olvasta el a levelem így nem tudta feltenni az ott összegyűjtött kérdéseket, de azok küzöl pár részükről is felmerült. Hétfőn megint egyeztetnek akkor talán teljesebb képet adhatok. Hétfőn én is felhívom a GaTeS-t a biztonság kedvéért. :)

Először is Ge.eF-nek válaszolva telefon témakörben. A helyi hívás tényleg helyi hívás(egyes körzet, Budapest) nem hálózaton belüli hívás. Van szerződésük a fatávval a ltp.-re telepített telefon központot a fatáv központjába fogják bekötni. Ezen kívül megerősítették a megbeszélésen elhangzottakat, miszerint tényleg telepítenek a ltp.-re lokális telefon központot, ezért a ltp.-en belüli hívás ingyenes lesz.

Végül csütörtökön belátta a GaTeS hogy a kk-s dolog nem működik úgy ahogy ők képzelték, egyes kk-k szabotálják az információ eljutását a lakókhoz. Nagy valószínűséggel elkészül egy információs lap, amit mind a 4000 lakó postaládájába el akarnak juttatni(mondjuk nekem kérdéses hogy jutnak el a postaládáig, de ezt a röplaposok is megoldották anno). Aztán talán lesz ügynökös reakció gyűjtés. Remélem tényleg megcsinálják ami múltkor én is javasoltam, mert ez tűnik egyedül logikusnak.

Hétfőn akkor elég telcsis nap lesz GaTeS majd KA, aztán ez a kk. Elvégre minden oldalt meg kell hallgatni, nem vagyok én saját magam ellensége, csak éppen nem mindegy mi mennyi és mit kapsz érte?