Hali! Csak mondd meg, hogy a Színház hányadik száma, a többinek már utána tudunk nézni. :)
A magyar.film.hu -n is van egy interjú László Zsolttal, "Összegző időszakomban vagyok" a címe, így lehet rákeresni. Most éppen lusta vagyok bemásolni, majd legközelebb. ;)
Ha már László Zsolt, említsük meg, hogy éppen most nyerte el Bertók Lajossal megosztva a legjobb férfialakítás díját az idei POSZT-on. Megérdemelték mind a ketten. :) A Bűn és bűnhődés a rácsok mögött életre-halálra menő előadás.
László Zsoltnak valóban nagyon szép hangja van, de sokat veszít, aki nem látja színházban. Azt hiszem, mindent megnéztem, amiben idén játszott, és néhány régebbi szerepében videón. Kiváncsi voltam, milyen színész lehetett pályája kezdetén. Nem csalódtam.
Nemrég a Szökés c. filmet is sikerült megnéznem (méltatlanul kevés szó esik róla, pedig remek alkotás).
A Gyermelyis reklámtól sokkot kaptam, de azért még nem keseredtem el teljesen, bár remélem, hogy nem lesz szüksége több ilyenre László Zsoltnak.
Még most is szakmailag feddhetetlen embernek tartom, nagyon komolyan és alázattal foglalkozik színházzal, számomra ez példaértékű. Nem akarok nagyon patetikus lenni, egyszerűen csak érdemes rá IS odafigyelni, ennyi az egész. :)
Remélem, nem megy a Nemzetibe... Bár nyilatkozta, hogy nem fekszik neki a szabadúszás, kemény is lehet nagyon, és mint tudjuk, a színházi szereplésből megélni lehetetlenség, hiába, hogy foglalkoztatják, és most is két szerepet próbál - az élet bizonyos kompromisszumokra kényszerít ésatöbbi, ésatöbbi - mégis, remélem, hogy a Nemzetibe azért mégsem szerződik le. Legalább a színház maradjon tiszta, valódi színház - aki ezt vallja, kerülje el azt a helyet, azt az eszmét.