Sonrisa Creative Commons License 2002.06.14 0 0 6
Szia CC!
Szép munka volt! Elolvastam mindent, ezt a legutóbbi cikket még nem is ismertem, úgyhogy külön köszi.
Kíváncsi vagyok, hányan csatlakoznak még hozzánk.
Kár, hogy LZs nem olyan "felkapott", mint sokan mások. Alig lehet találni róla valamit az interneten. Tegnap kb. 3 óra hosszat keresgéltem, és az eredmény mindössze egy pici kép, és pár helyen fel volt sorolva a neve különböző darabok szereposztásában. Ennyi.
Az egyébként igaz, hogy egész nap tudok áradozni róla. Kolléganőim tanúsíthatják... (Szerintem már unják is.) Ők sajnos nem is ismerték, csak a gyermelyis reklámból azonosították be. De azt a reklámot se adják már, legalábbis én áprilisban láttam utoljára. Még szerencse, hogy felvettem videora. :)
Ja, és hogy az eredeti kérdéseidre is válaszoljak:
Én eddig 4 darabban láttam őt:
Amerikai Elektra, A vágy villamosa, Figaro házzassága, Bűn és bűnhődés a rácsok mögött.
Az Imdb-n olvastam, hogy a Hídemberben is játszott, de nem tudom, kinek a szerepét. Tesóm látta a filmet, de ő nem ismerte fel egyik szerepben sem. (Igaz, ő nem rajongó + csak utólag mondtam neki, hogy LZs is játszott benne.)
Egyelőre ennyi. Küldöm neked magánban a képeket, aztán akár fel is tehetnéd ide. (Vagy megtaníthatsz engem képet betenni, előre is köszi.)
Jó hétvégét! Sonrisa
Előzmény: ColinCrazy (4)