KFC (én már csak ily ecccerű lélek vagyok...)
Ezzel vitatkoznék, nézd meg pl. a középszakaszbeli Falco-Szolnokot. Ott a végjátékban sorsdöntő technikaikat fújtak ellenünk, szigorúan a szabályok szellemében (érdekes módon a hazaiaknak ua. nem). Itt, a fórumon is elvitatkozgattunk ezekről az esetekről. Még hosszan sorolhatnám a példákat, de nem akarom, mostanra úgy látszik visszaállt a régi rend - az általad is említett dúrvaság + nem labdára való mozdulás. Ez így jó, lehet újra alkalmazni ezt a taktikai fegyvert.
Marci faultja sem volt durva, csak éppen abszolút nem a labdára ment. A többi odaütés a labdás kézre történt, így azokat nem igazán lehet szándékosnak minősíteni (azé' szerintem néhány bíró annak vettem volna...).
Fish, na hüjjjjéskedj, csak nem akarsz bármit is a bírókra fogni a vereségetekkel kapcsolatban? Elég botor dolog lenne! Ennél csak rosszab dirigálás lehet az 5. meccsen. Nem mondom, hogy ez hibátlan karcmentes és tökéletes fújkálás volt, de alapvetően nem sújtották egyik csapatot sem, és végig lehetett látni, hogy melyik tipusú faultokat fujják be, MINDKÉT oldalon. Az már egyéni szoc. probléma, hogy Lacika ezt nem vette észre, és többször kint felejtette a picurka lábát, vagy keresztbeverte a nála egy árnyalattal gyorsabb Nickelt, vagy Istit (mondjuk, az 5. hibáját én nem fújtam volna be, de még azt is meg lehetett adni).