MLC:hát ebben a tömegben nem volt nehéz kiszúrni két olyan embert akiket még nem ismertünk:-)ÉN mindjárt gondoltam, hogy te lehetsz az..
Annak is nagyon örülök, hogy a barátod is jól érezte magát. Ha lennének tuti emberek akik jönnek és összejönne egy normál létszám, de nem csak igérgetésből, hanem tényleg eljönnének akik mondják esetleg lehetne még folytatás, nemigaz NEph?
Ha a zenék érdekelnek nyugodtan kérdezzetek bármelyinkünktől, nem tilos a dj. fülkéhez jönni és szívesen segítünk esetleg ha valamelyik zene nagyon tetszik a beszerzésében is, megoldható. (Az a jó ha az emberek ismerik és szeretik amit a dj.-k nyomnak:-))
Viszatérve arra amiről vuduba beszéltünk az industrial mozgalom lefelé menő ágban van. Ezért van az hogy az industrial oldalról a Sick és Dimáék voltak az egyetlen képviselők, így megint győzőtt a dark-gót-metál zene.Nemértem hogy miért van az hogy ennyire nincs igény electro zenére azoknak akik lejárnak mondjuk kisterembe mode klubba, ami kétségtelenül nagyon jó, de egy hónapba egyszer van csak.
Ugyanakkor a dark mozgalom nagyon felerősődött rengeteg buli van, minden héten legalább 1. És elég sok arc jár ,igaz már nem azok akik régen lyukba, ők már gondolom másban élnek. Egy-kettő előfordul, de inkább fiatalodott a réteg, de akkor is van igény mindig dark klubbokra és el is szoktak menni szép szerével. Most szerintem az oka annak hogy kevesen voltak nem csak a nyár, meg az ebm passzivitás, vizsgaidőszak, hanem a dark részről az is lehet, hogy a plakáton industrial-electro-dark cimke volt, ami számukra nem feltétlen mozgató erő. HOlott mint kiderült megint e műfaj kedvelői jártak volna jól mert erre volt igény mert nem jöttek el akiknek az elektronikus zenéket szántuk. Na mindegy, mindenesetre múltkor sokkal többen voltak és nem tudom most miért volt ennyire üres a placc.
Ha érdekelnek jófajta dark rendezvények akkor figyeld a www.gothic.hu-t azon általában minden esemény fel van tüntetve. De a Voodooba (Csepelen) 2 hetente van-lesz dark klub. Most lesz egy szombaton aztán 5 hétig szünet lesz. De szokott lenni Freeport, Süsi, meg mindenfele.
Esetleg találhatsz néha infokat is az alábbi topikba is:VOODOO-DARK KLUB(a kitagadott árva:-))
Ami az industrial részét illeti az meg egyenlőre főbb esemény a Pecsába mode klubb keretén belül Sick és még mások vezetésével a kisterem. És ritkábban vannak vidéki bulik is.